Semester, sommaren 2010

13 Aug

Vilken galen sommar och semester det har varit. Vi har nu flyttat in i vårt nya hus. Vi har dock alla stora möbler kvar i vår lägenhet i centrum till visning.Men vem behöver dem när det har sett ut såhär för oss de sista veckorna:

2/8: vi kommer hem från Djerba efter en vecka med sol, bad och avslappning (fanns inte så mycket att göra där)

3/8: vi flyttar ett stort flyttlass in i nya huset.

4/8-8/8: Renovering och uppacking pågår i huset. Vi slår ner en vägg i källaren, målar väggar och tak i sovrum. Lägger nytt golv i källaren. Hämtar en ny runda med saker från lägenheten. Köper garderober på Ikea, sätter upp dem.

Både mina och min sambos föräldrar är på besök. Fullt hus! Det var första gången de träffades faktiskt (efter 5 år tillsammans! Inte så lätt att få till en träff när de bor så långt ifrån varandra)

8/8: Vi är ensamma i huset, föräldrarna har åkt hem. Nu måste vi göra allt själv.

8/8-13/8: Väggar grundas, målas x 2. Slänga avfall. Köpa nya lister,  sätta upp dem. Källarstugan/ gillestugan är nästan färdig – jippii!

Hämta ett nytt lass med saker från lägenheten. Köra till Ikea för att hämta hyllor till garderoben som var slut sist vi var där. Beställa nya soffor vilket tog 1,5 timme!

Anledning:

Vi storgillade en soffa, men till den var det bara fula tyg och färger att välja mellan. Jag hittade ett jättefint tyg, men den soffan som man kunde beställa i det tyget var inte så fin. Men till slut så hittade vi fina armstöd till den soffan som påminde om den andra soffan som vi gillade. Så då blev det den. Jag hade lite ångest där ett tag.

Och på måndag börjar jobbet igen. 4 veckors semester är slut.

Men herregud så fint vi bor, se vår utsikt:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: